Middagstips:
Köttfärsfyllda paprikor och zucchinis med tomat och russinbulgur.
Serveras med en kall limesås och en sallad på ruccola och fetaost
Tillagning: ca 40min



Dubehöver:
Fyllning:
- Paprika
- Zucchini
- Köttfärs (bland- /fläsk- eller nötfärs)
- Gul lök
- Vitlök
- Vita bönor i tomatsås
- Fetaost
- Välj kryddor efter smak, blanda gärna vilt. Vi har använt spiskummin, paprika krydda, timjan, salt och peppar
Sås:
- Creme fraiche
- Lime
- Honung
- Salt
Bulgur:
- Bulgur
- Tomater
- Russin
- Tomatjuice
- Apelsinjuice
- Salt och peppar
Servera gärna det här med en frisk sallad (eller en sjukt god sallad, haha) till exempel ruccola med fetaost


Fotograf: Jon Remneus a.k.a Dj more-10
Glöm inte att ha kul med maten, va kreativ precis som vi ;)
Voila!

1 kommentarer
Annika Jeppsson
12 Nov 2013 20:03
Yummy,detta ska vi helt klart laga någon dag,men undrar om man kan utesluta bönorna i tomatsås?
Rebeca gillar inte bönor! =(
Ni e så duktiga och som vanligt fina bilder,sitter här och dreglar...hahha
Kram
Kommentera