Middagstips:
Köttfärsfyllda paprikor och zucchinis med tomat och russinbulgur.
Serveras med en kall limesås och en sallad på ruccola och fetaost
Tillagning: ca 40min 
 
 
 
Dubehöver: 
Fyllning:
  • Paprika 
  • Zucchini
  • Köttfärs (bland- /fläsk- eller nötfärs)
  • Gul lök
  • Vitlök
  • Vita bönor i tomatsås
  • Fetaost
  • Välj kryddor efter smak, blanda gärna vilt. Vi har använt spiskummin, paprika krydda, timjan, salt och peppar
Sås:
  • Creme fraiche
  • Lime
  • Honung
  • Salt
Bulgur:
  • Bulgur 
  • Tomater
  • Russin
  • Tomatjuice
  • Apelsinjuice
  • Salt och peppar
Servera gärna det här med en frisk sallad (eller en sjukt god sallad, haha) till exempel ruccola med fetaost
 
 
 Fotograf: Jon Remneus a.k.a Dj more-10
 
Glöm inte att ha kul med maten, va kreativ precis som vi ;)
 
Voila! 
 

1 kommentarer

Annika Jeppsson

12 Nov 2013 20:03

Yummy,detta ska vi helt klart laga någon dag,men undrar om man kan utesluta bönorna i tomatsås?
Rebeca gillar inte bönor! =(
Ni e så duktiga och som vanligt fina bilder,sitter här och dreglar...hahha

Kram

Svar: Absolut kan man ta bort bönorna! Väldigt Gott ändå :) tusen tack Annika!!! :)
Anna och Diana Tran

Kommentera

Publiceras ej