Ett café som vi har läst mycket om och därmed gav oss stora förväntningar. Detta ställe hade så mycket julstämning att det kröp under hela huden! Verkligen mysigt och servicen här kunde inte bli mycket bättre. 
 
 
Niederegger grundades år 1806 och är kända för sin marsipan. Marsipanen säljs i alla möjliga sorters former av frukt och djur, täckta med choklad och utan. 
De hade även määäängder av tårtor, så när vi kom in spärrades mina ögon upp som aldrig förr och hjärtat dunkade som en colibries!! (Ett tag trodde jag även att jag skulle få vingar och börja sväva.)








Tårtorna som vi valde smakade faktist inget speciellt, de var fina men kunde lika med vara från vilket bageri eller storkredja som helst. Så lite besvikna blev vi. Det som gjorde besöket mer värt var bemötandet (tex att de höll upp dörren till en när man var påväg in på toa haha wow liksom, aldrig varit med om det tidigare). Det som också var en riktig upplevelse var miljön med all utsmyckning, själva miljön kändes verkligen lyxigt men ändå avslappnat och välkomnande. 

Kommentera

Publiceras ej